Monday, 18 June 2012

Ihminen, kasvi, suru, rakkaus

Ensi kertaa mukana Pajan Art -haasteessa! Teemat sai valita bingoruudukon riveistä ja innostuin tekemään parikin. Näiden Art journal -aukeamien aiheet ovat:
Tehosteaine, ihminen, suru
Rakkaus, ihminen, kasvi
Aika hämyiset kuvat tuli näin iltamyöhällä! Mutta olipa ihanaa tehdä pitkästä aikaa.

Tämä vanha kirjanen on ensimmäinen aloittamani Art journal, joka on ollut tauolla aika pitkään. Tämän haasteen aihepiirit innostivat tarttumaan siihen taas.

Surusivun likaisen värisen pohjan olin maalannut ajat sitten, mutta väritys ei houkutellut jatkamaan. Nyt tartuin haasteeseen ja olikin hyvä yrittää lähestyä surua jollain muulla kuin perinteisillä suruväreillä, kylmillä tummilla, hopealla tai valkoisella. Värit lähtivät ruskeasta kirkkaampaan suuntaan, mutta se oli kiinnostava lähtökohta taustaksi.

Surullinen klovni on Freubels Freebies -sivuston kollaasiarkista, molempien töiden teipit Teippitarhasta. Japanilaisen naisen kasvot on Inkadinkadon leimasin ja pisaraleimasin pullonkorkista kaiverrettu. Kirja, sanakirja ja käsintehty paperi ovat Kierrätyskeskuksesta. Yogi Tea -teepussien mietelauselappuset ovat vakiotavaraa askarteluissani. Ennen aikaanhan myös Lipton-pusseissa oli mietelauseita, mutta Yogi Tean ovat minusta viisaampia ja niitä on hurjasti erilaisia, harvoin tulee sama eteen!

No comments:

Post a Comment