Workshops 2020

Workshop information in Finnish below!

Hyviä uutisia! Vantaan aikuisopistossa on nyt mahdollista palata lähiopetukseen erityisjärjestelyillä.

Maaliskuulta siirtynyt kurssini Art Journal - luovuutta arkeen on toteutumassa uudella aikataululla. V200306 *Art Journal - luovuutta arkeen

ti 26.05.2020 17.30 - 20.45
la 06.06.2020 10.00 - 16.30
su 07.06.2020 10.00 - 16.30

Ensimmäisenä kurssi-iltana tehdään oma pieni kirjanen, johon viikonlopun kurssipäivinä tehdään ohjattuja tekniikoita ja omia luovia kokeiluja niistä.

Ota mukaan ainakin muutama arkki A4- kokoista tai suurempaa paperia, jotka voivat olla useampaa eri laatua, paksuudeltaan vähintään 120 g. Kierrätysmateriaalia voi ottaa jos sinulla on (käytöstä poistettuja kirjoja, askarteluun tarkoitettuja kuviopapereita, tapettinäytteitä jne)., mutta sitä löytyy luokastakin. Mukaan myös muistiinpanovälineet ja esiliina tai vaatteet, jotka saavat sotkeutua.

Jos haluat minimoida yhteisten työvälineiden koskettelua, voit ottaa mukaan myös seuraavia:

sakset
paperileikkuri tai vaihtoehtoisesti mattoveitsi, metalliviivain ja
terävän paksuhkon neulan ja lankaa (itse käytän ohutta kestävää kirjontalankaa)
kirjoituskyniä, väritys- tai maalausvälineet (värikynät, vesivärit, akryylit - ei väliä)

Kurssihinta sisältää kurssilla käytettävät akryylimaalit, apuaineet ja leimasinmusteet.

Opetuspaikka on Vantaan opistotalossa Tikkurilassa, Lummetie 5. Opetustiloihin on järjestetty kertakäyttökäsineitä, käsidesiä sekä puhdistusaineita pintojen nopeaan puhdistukseen. Turvavälejä on mietitty ja kurssin käyttöön (max. 14 hengelle) on varattu kaksi luokkahuonetta.

Kurssilla on kolme paikkaa vapaana ja ilmoittautuminen tapahtuu Ilmonet-järjestelmän kautta kurssitunnuksella V200306, joko netissä tai puhelimitse. Lämpimästi tervetuloa, uudet ja vanhat askartelijat!

No comments:

Post a comment