Workshops

Workshop information in Finnish below!

Kevään 2019 kursseille ilmoittautuminen on käynnissä, tervetuloa uudet ja vanhat askartelijat!

Nämä kaikki kurssit ovat Vantaan opistotalossa Tikkurilassa, Lummetie 5. Paikalle pääsee kätevästi lähijunalla!

Kaikille kursseille ilmoittaudutaan Ilmonet-järjestelmän kautta joko netissä tai puhelimitse. Lisätietoihin ja ilmoittautumiseen pääsee klikkaamalla linkkiä kurssin nimen kohdalla.

Kangas, sakset, paperi! − kurssi kaipaa lisää osallistujia

Kurssi kokoontuu neljänä maanantai-iltana 21.1.−11.2.2019 klo 17−21 ja sen hinta on 47 €.

Uusi kurssi yhdistää tekstiilityön ja paperiaskartelun materiaaleja sekatekniikan eli mixed median hengessä. Kerroksellisen kollaasin tekniikoilla voi yhdistää tilkkuja, kirjontaa ja koneompelua kirjansivuihin, akryylimaaleihin, leimailuun ja muihin taiteilijatarvikkeisiin monilla eri tavoilla.

Neljän kurssikerran aikana opimme useita nopeita tekniikoita, joilla saa aikaan persoonalliset kortit, pienet kirjaset tai lahjat. Voit tulla myös kokeilemaan tekniikoita, oppimaan ja ihastumaan! Kurssilla ei tarvitse osata maalata/ommella eikä tarvitse olla askarrellut aiemmin.Ystävänpäivän ja kevään kortit mehiläisvahatekniikalla − kurssilla 3 paikkaa vapaana

Sunnuntaina 27.1.2019 klo 10−16.30, kurssin hinta on 30 €.

Tule oppimaan mielenkiintoinen tekniikka, jolla serveteistä ja silkkipapereista tehdään sulan mehiläisvahan avulla herkät, läpinäkyvän kerrokselliset kortit. Käytämme silitysrautaa mehiläisvahan sulattamiseen ja kollaasipalojen kerroksittain kiinnittämiseen. Servettien lisäksi tekniikkaan voi yhdistää leimattuja kuvia, joten omia leimasimia kannattaa ottaa mukaan, jos haluaa. Tällä tekniikalla loihtii nopeasti ison pinon kauniita kortteja!Gellipainantaa itse tehdyllä levyllä − kurssi kaipaa lisää osallistujia

Kurssi kokoontuu maanantaina 27.5.2019 klo 17−21 sekä ma−ke 17.−19.6.2019 klo 10−15.45. Kurssin hinta 61 € sisältää käytettävät akryylimaalit, lisäkuluja tulee levyn valmistusaineista koon mukaan alk. 15 € (opettaja hankkii tarvikkeet, varaa käteistä ensimmäiselle kurssikerralle!) sekä itse hankittavista papereista.

Gellipainanta on hauska ja monipuolinen tapa painaa uniikkeja printtejä ilman grafiikan painokonetta. Kurssilla valmistamme omat gelatiinilevyt (sis. liivatetta). Kurssihinta sisältää käytettävät akryylimaalit, lisäkuluja tulee levyn valmistusaineista koon mukaan alk. 15 €. Opettelemme tekemään itse sabluunoita ja käytämme arkisia esineitä kuviointityökaluina. Tällä kurssilla painamme akryylimaaleilla paperille, mutta opittava menetelmä soveltuu myös kankaanpainantaan. Kurssi sopii hyvin aloittelijalle, ja myös lisämausteeksi paperiaskartelun, kankaanpainannan tai taidegrafiikan harrastajalle.Art Journal -kesäleiri − kurssi kaipaa lisää osallistujia

Kurssin hinta on 55 € ja kurssipäivät ke−pe 12.6.−14.6.2019 klo 10−15.45.

Maalit, musteet, leimailu, painaminen, värittäminen, sekatekniikka... lumoudu värien ja kuvioiden maailmasta! Teemme oman Art Journalin (engl. taidepäiväkirja) valintasi mukaan joko vanhaan kirjaan tai helpolla sidonnalla erilaisista papereista. Art Journalin pariin uppoutuu helposti koko päiväksi, mutta opit myös nopeita tekniikoita, joita ehtii tehdä silloinkin, kun aikaa on vain vartti.

Mixed media -askartelu on eri tekniikoiden yhdistelyä ja kokeilemisen iloa ja siihen sopivat hyvin kierrätysmateriaalit. Kurssilla ei tarvitse osata maalata tai olla askarrellut aiemmin. Kurssihinta kattaa mm. maalit, tehosteaineet ja musteet, lisähankinnat riippuvat siitä, millä tekniikalla haluat tehdä kirjasi. Kurssilaisille lähetetään ennen kurssin alkua kirje, jossa on tarkempaa tietoa tarvittavista materiaaleista ja tarvikkeista.Kurssit soveltuvat niin uusille kuin kokeneemmillekin askartelijoille. Lämpimästi tervetuloa!

No comments:

Post a Comment