Workshops

Workshop information in Finnish below!

Kevään kursseille ilmoittautuminen on käynnissä, tervetuloa uudet ja vanhat askartelijat!

Kaikille kursseille ilmoittaudutaan Ilmonet-järjestelmän kautta joko netissä tai puhelimitse. Lisätietoihin ja ilmoittautumiseen pääsee klikkaamalla linkkiä kurssin nimen kohdalla.

Kangas, sakset, paperi!

Kurssipäivät ovat ke 14.03.2018 klo 17−21 ja la-su 24.−25.3.2018 klo 10−16.30, ja paikka Vantaan opistotalo Tikkurilassa, Lummetie 5. Kurssin hinta on 47 €.

Uusi kurssi yhdistää tekstiilityön ja paperiaskartelun materiaaleja sekatekniikan eli mixed median hengessä. Kerroksellisen kollaasin tekniikoilla voi yhdistää tilkkuja, kirjontaa ja koneompelua kirjansivuihin, akryylimaaleihin, leimailuun ja muihin taiteilijatarvikkeisiin monilla eri tavoilla.

Viikonlopun aikana opimme useita nopeita tekniikoita, joilla saa aikaan persoonalliset kortit, pienet kirjaset tai lahjat. Voit tulla myös kokeilemaan tekniikoita, oppimaan ja ihastumaan! Kurssilla ei tarvitse osata maalata/ommella eikä tarvitse olla askarrellut aiemmin.

Art Journal -kesäleiri

Kurssin hinta on 55 € ja kurssipäivät ke−pe 13.6.−15.6.2018 klo 10−15.45. Paikka on Vantaan opistotalo Tikkurilassa, Lummetie 5.

Maalit, musteet, leimailu, painaminen, värittäminen, sekatekniikka... lumoudu värien ja kuvioiden maailmasta! Teemme oman Art Journalin (engl. taidepäiväkirja) valintasi mukaan joko vanhaan kirjaan tai helpolla sidonnalla erilaisista papereista. Art Journalin pariin uppoutuu helposti koko päiväksi, mutta opit myös nopeita tekniikoita, joita ehtii tehdä silloinkin, kun aikaa on vain vartti.

Mixed media -askartelu on eri tekniikoiden yhdistelyä ja kokeilemisen iloa ja siihen sopivat hyvin kierrätysmateriaalit. Kurssilla ei tarvitse osata maalata tai olla askarrellut aiemmin. Kurssihinta kattaa mm. maalit, tehosteaineet ja musteet, lisähankinnat riippuvat siitä, millä tekniikalla haluat tehdä kirjasi. Kurssilaisille lähetetään ennen kurssin alkua kirje, jossa on tarkempaa tietoa tarvittavista materiaaleista ja tarvikkeista.

Kurssit soveltuvat niin uusille kuin kokeneemmillekin askartelijoille. Lämpimästi tervetuloa!

No comments:

Post a Comment