Thursday, 12 September 2013

I've been chosen to Allt om Scrap Design Team!

Here are more garden themed chunky pages from earlier this summer, along with some great news I've waited eagerly to tell! I've been chosen to my first Design Team post at the Swedish online magazine Allt om Scrap. The name means All about Scrap, but it´s about all paper crafts equally and sometimes other sorts of crafts, too! You can imagine I was glad to hear these news.Do check out this site, with new inspiration theme every Sunday plus two reader challenges monthly. My first project for this team will be out next Sunday! With the DT position and all, I've promised myself to get back to blogging frequently. I hope you'll forgive me for the way too long break this summer!Hyviä uutisia! Minut on valittu ruotsalaisen Allt om Scrap -verkkolehden Design Teamiin! Onpa hauskaa päästä vihdoin jakamaan tämä tieto, olen ollut ihan innoissani siitä asti, kun kutsun sain. Ensimmäinen tiimille tekemäni työ ilmestyy ensi sunnuntaina. Käy ihmeessä kurkkaamassa Allt om Scrapin sivuilla viimeistään silloin! Uusi inspiraatioaihe julkaistaan aina juuri sunnuntaisin, ja kuukausittain on myös kaksi haastetta lukijoille.

Tässä tulee viimeisiä kesäaiheisia askarteluja, ennen kuin syksyn tunnelmat vievät mukanaan! Tein nämä puutarha-aiheiset chunky-sivut kesällä, mutta ne jäivät silloin laittamatta blogiin. Näiden uutisten myötä ryhdyn taas bloggaamaan säännöllisesti, ja pahoittelen vielä kerran pitkäksi venähtänyttä kesätaukoa!


6 comments:

 1. Lämpimästi onnea sinulle Salla! Työsi ovat niin persoonallisen viehättäviä ja taidokkaita, että hieno valinta heiltä. Saanko kysyä: mikä on tuo chunky page? Nyt on maailmalla niin monia nimikkeitä askartelutyyleille, että en pysy perässä. No googlaamallahan tämäkin selviäisi, mutta jos jaksat vastata, niin kiitos!
  Ihastuttavia ovat kesäiset työsi - olivatpa nyt chunkya tai mitä hyvänsä ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei Sirkkis! Hyvä vaan kun kysyit, minulta olikin unohtunut laittaa linkki aiempaan postaukseeni, jossa kerron enemmän chunky-sivuista. Lisäsin sen nyt!

   Chunkyja vaihdellaan ATC-korttien tavoin, mutta tausta on usein vähän paksumpi, ja saaja voi lopuksi sitoa ne kirjaksi albumirenkaalla. Chunky-nimi viittaa siis sivun paksuuteen, ja lisää paksuutta voi tulla kolmiulotteisista koristeista. Sivun oikeaan reunaan voi halutessaan ripustaa myös koristeellisia nauhoja tai helyjä.

   Koko on yleensä 4x4 tuumaa eli noin 10 cm suuntaansa. Samantyyppisellä idealla tehtyjä kirjasia olen täällä Suomessa nähnyt kutsuttavan decoiksi.

   Delete
 2. Aivan ihania sivuja!!! Tosi kesäiset ja mahtavat värit! Ja on tosi kiva kun olet meidän joukossa AOS:ssä :)

  Ha det bäst! :)

  ReplyDelete
 3. Onnittelut, enkä ihmettele valintaa, ihastuttavia töitä!!

  ReplyDelete
 4. Kiitos kommenteista myös teille, Päivi ja Inspiroiva Sekasotku!

  ReplyDelete
 5. Firstly Salla congratulations on all you have achieved over the summer! It is so wonderful that your inspiration can help and guide others, I have missed your blogs but know that sometimes there just isn't space to do everthing, wishing you every success.

  ReplyDelete