Friday, 12 September 2014

Fiskarettes DT: Cards with AdvantEdge Border Punch

Hello all, and happy September! The new month also means the end of my 4 month post as a DT member at Fiskarettes Finland. I'm a bit behind in posting my DT projects here on the blog, so I'm showing a couple today!

For both of these cards, I have used borders cut with Fiskars' new AdvantEdge border puncher. In this Thank you card, I painted the border first with an acrylic paint in a shade called Payne's Gray, then used some crackle medium and painted with a mix of bronze and gold acrylic paint on top.Hei vaan, ja hyvää alkanutta syyskuuta! Uuden kuukauden myötä on aika kiittää DT-tehtävästäni Fiskarettesissa. DT-projekteja kerkisi kertyä neljässä kuukaudessa aika pino, kun niitä tehtiin kerran viikossa. Töiden postaaminen tänne blogiin laahaakin vähän perässä, joten tässä tulee pari!

Kiitoskortin kuva on itse ottamani ja käsitelty ilmaisella verkkopohjaisella ohjelmalla nimeltä Pixlr Express. Kultaboordi on leikattu Fiskarsin AdvantEdge-laitteella, ja maalasin sen ensin tummanharmaalla akryylimaalilla, sävyllä nimeltä Payne's Gray, joka on tosi kaunis ja monikäyttöinen. Sen kuivuttua laitoin kerroksen krakleerausainetta ja jälleen odottelin kuivumista, jonka jälkeen maalasin kerroksen kullan ja pronssinvärien sekoituksella.
In this Butterfly ATC, I cut a butterfly from the punched border and embossed one half of it with Sunny Yellow and the other with Metalline Dark Blue from WOW Embossing powders. I attached the butterfly to the background with just the stitching in the middle, to let the wings fly free for some 3D effect.

Happy weekend to you all!ATC-kortin perhonen on niin ikään AdvantEdgellä leikatusta boordista. Embossasin sen toisen puolen keltaisella ja toisen metallinsinisellä, ja kiinnitin perhosen korttipohjaan vain keskeltä ompelemalla. Ihanat WOW:n kohojauheet on ostettu Espoon Askartelu Amaliasta!

Fiskarettesin sivuilla on muuten nyt julkaistu syksyn uuteen DT-tiimiin valittujen nimet, joten käy ihmeessä toivottamassa heidät tervetulleiksi ja kurkkaamassa heidän töitään!

Kaunista viikonloppua!

1 comment: