Saturday, 11 October 2014

Skräppäyskursseja Espoossa!

Moikka! Skräppäyskursseja on viime syksyn tapaan taas tarjolla Espoon työväenopistossa. Kurssini ovat marraskuussa neljänä perättäisenä torstai-iltana opiston Olarin toimipisteessä, osoitteessa Kuunkehrä 2.
Illat jakautuvat kahteen kahden illan kurssiin, joista ensimmäisenä ohjelmassa on Tutustu skräppäykseen. Kurssi kokoontuu 6.11. ja 13.11. ja sopii nimensä mukaisesti etenkin aloittelijoille. Luvassa on silti toivon mukaan jotain uutta myös pidempään harrastaneille - etenkin mixed mediaan ja kierrätysmateriaalin käyttöön painottuen! Kurssille voi tulla aloittamaan uuden projektin tai jatkamaan entisiä, ja skräppäyksen lisäksi voi toki tulla tekemään kortteja tai muutakin, ja nauttimaan yhdessä askartelun iloista. (kurssitunnus E143252.)

Seuraavan kahden torstain aiheena on Skräppää minialbumi! Päivämäärät ovat siis 20.11. ja 27.11. ja kurssilla tehdään minialbumi suodatinpusseista - tätä oli tosi hauska tehdä! Lisää kuvia löytyy edellisestä postauksestani täältä.

Vielä minimpää haluavalle on vaihtoehtona wc-paperirullaan pohjautuva malli. Laitan siitäkin kuvia pikapuoliin!(kurssitunnus E143252.)

Kursseille ilmoittaudutaan suoraan työväenopistoon joko www.ilmonet.fi (laita hakusanaksi kurssitunnus!) tai puhelimitse 020 692 444. Kummankin hinta on 27 €. Tilaa on molemmilla kursseilla vielä reilusti, mutta varmimmin ilmoittaudut viimeistään kaksi viikkoa ennen kurssien alkua, jotteivät ne peruunnu liian vähäisen osallistujamäärän takia. Tiedot löytyvät kootusti myös täältä.

Tervetuloa!

2 comments:

  1. This was a fabulous project....really loved this one! the design and photo's were just amazing! Congrats on the feature! ;-)

    ReplyDelete