Monday, 7 September 2015

Skräppää kesän muistot! Kurssi Espoossa 19.9. PERUTTU

EDIT 13.9.2015: Kurssi peruttu liian vähäisen ilmoittautujamäärän takia!

Minialbumi, taskuskräppäys vai perinteinen leiska? Löydä oma lempitapasi tallettaa kesän muistot!

Kurssillani Espoon työväenopistossa 19.9. on vielä reilusti tilaa. Kurssi toteutuu, jos osallistujia on vähintään kymmenen. Ilmoittauduthan siksi viimeistään torstaina 10.9.!

Kurssin hinta on 26 € ja paikka on Espoon työväenopiston tilat Tapiolassa, Ahertajantie 6 C, 02100 Espoo.

Päivän aikana ehdit tehdä minialbumin tai taskuskräppäystä, tai vaihtoehtoisesti voit tulla kurssille myös jatkamaan omia askarteluprojektejasi. Kurssilla on mahdollisuus käyttää suosittuja mixed media -tekniikoita maaleilla ja musteilla, leimasimilla ja sabluunoilla. Kurssi sopii sekä aloittelijoille että enemmän skräpänneille!

Kuvissa olevan, lapsistani kertovan minialbumin tein Fiskarettesille vuosi sitten, ja vaikka se oli yksi viime vuoden lemppariprojektejani, se on uskomatonta kyllä jäänyt aiemmin postaamatta blogiin! Tämä on siis yksi vaihtoehto, mitä voit tehdä kurssilla. Tarvikelista löytyy täältä ja kurssin tiedot ilmoittautumisohjeineen täältä!

Opetan Espoon työväenopistossa myös joulukorttikursseja marraskuussa, ja niiden tiedot löytyvät täältä! Samat linkit ovat oikeassa sivupalkissa, mutta nehän eivät näy puhelimella selatessa, joten laitetaan vielä tähänkin.Hi! Today's blog post is about my workshops in Finland, so I'm writing mainly in Finnish this time. I'll just say shortly that this mini album I made for Fiskarettes Finland was one of my favourite projects of 2014 and I can't believe I forgot to post it at the time. It was really fun and quick to make, too!No comments:

Post a Comment