Monday, 14 November 2016

Vielä mahtuu jouluaskartelukursseille Espoossa!

Hello! I'm writing in Finnish this time, since it's about my upcoming workshops in my home town Espoo, Finland.

Heippa! Tässä vielä viime hetken nosto joulunajan askartelukursseistani Espoossa. Kurssipaikkana on Espoon työväenopiston/Omnian uusi tila Tapiolan keskustassa, osoitteessa Itätuulentie 1.

Molemmat kurssit sopivat sekä vanhoille tekijöille että askartelua vasta aloittaville. Työväenopiston kursseille voi tulla myös muilta paikkakunnilta, ei tarvitse olla espoolainen!

Ilmoittautuminen tapahtuu netissä www.ilmonet.fi tai puhelimitse 0206 924 44.
(Huom! Puhelinpalvelu vain ma klo 12−16 ja ti−to klo 12−15.)Mixed media -jouluaskartelu
käynnistyy jo huomenna tiistaina 15.11. infokerran merkeissä.

Infokerralla tutustumme hieman tarvikkeisiin ja toisiimme, pohdimme mahdollisia projekteja ja neuvon lisähankinnoissa varsinaista kurssiviikonloppua varten.

Kurssin hinta on 40 €, josta materiaalimaksun osuus on 8 €. Ilmoitathan, jollet pääse ensimmäiselle kerralle! (4 paikkaa vapaana)

Kurssipäivät ovat:
tiistai 15.11. klo 17.30−20, Tapiola, Itätuulentie 1 (käsityöluokka)
lauantai 26.11. klo 10−16, Tapiola, Itätuulentie 1 (ateljeeluokka)
sunnuntai 27.11. klo 10−16, Tapiola, Itätuulentie 1 (ateljeeluokka)

Mixed media -tyylinen askartelu on monenlaisten tekniikoiden yhdistelyä ja kokeilemisen iloa. Viikonloppukurssin aikana opimme useita helppoja tekniikoita, joilla saa aikaan persoonalliset joulukortit, lahjapaperit tai pienet lahjat. Tutustumme muun muassa gesson, akryylimaalien ja leimasinmusteiden käyttöön. Sabluunoilla, leimaamalla ja painamalla syntyy upeaa jälkeä niin valkoiselle paperille kuin vaikka vanhoille kirjansivuille.

Viikonlopun aikana ehdit tehdä runsaasti kortteja pikatekniikoilla tai vaihtoehtoisesti jouluisen minialbumin muistoille tai ruokaohjeille, tai tuunata valmiin esineen. Voit tulla myös vain kokeilemaan tekniikoita, oppimaan ja ihastumaan! Kurssilla ei tarvitse osata maalata eikä tarvitse olla askarrellut aiemmin.Myös viime vuosien suosikkikurssilla
Joulukortit mehiläisvahatekniikalla (kuva yllä) on vapautumut yksi paikka (kannattaa ilmoittautua myös jonoon!) Kurssin hinta on 29 €, josta materiaalimaksun osuus on 8 €.
sunnuntai 20.11. klo 10−16, Tapiola, Itätuulentie 1 (ateljeeluokka)

Tervetuloa kursseille!

No comments:

Post a Comment