Tuesday, 15 August 2017

Syksyn kurssien ilmoittautuminen alkaa!

Hello! Today's post will be in Finnish, about my coming workshops.

Hei kaikki! Minulla on tulevana syksynä ilo ja kunnia opettaa jälleen mixed media -askarteluja Espoon työväenopistossa ja lisäksi uutena opetuspaikkana Vantaan aikuisopistossa.

Kaikille kursseille ilmoittaudutaan Ilmonet-järjestelmän kautta joko netissä tai puhelimitse. Ilmoittautuminen Espoon kursseille alkaa tänään 15.8. klo 12 ja Vantaan kursseille klo 13!Art Journal- luovuutta arkeen
Vantaa (Tikkurila) 28.9.−26.10.2017

Maalit, musteet, leimailu, painaminen, värittäminen, sekatekniikka... lumoudu värien ja kuvioiden maailmasta!

Teemme oman Art Journalin (englanniksi taidepäiväkirja), valintasi mukaan joko vanhaan kirjaan tai helpolla sidonnalla erilaisista papereista. Art Journalin pariin uppoutuu helposti koko päiväksi, mutta opit myös nopeita tekniikoita, joita ehtii tehdä silloinkin, kun aikaa on vain vartti. Mixed media -askartelu on eri tekniikoiden yhdistelyä ja kokeilemisen iloa ja siihen sopivat hyvin kierrätysmateriaalit.


Mixed media - jouluaskartelu
Espoo (Tapiola) 7.11.-19.11.2017

Mixed media on eri tekniikoiden yhdistelyä ja kokeilemisen iloa. Viikonlopun aikana opimme useita helppoja tekniikoita, joilla saa aikaan persoonalliset joulukortit, lahjapaperit tai pienet lahjat. Käytämme mm. sabluunoita ja leimasimia, akryylimaaleja ja leimasinmusteita, ja kierrätysmateriaalia kuten kirjansivuja. Samoilla tekniikoilla voit tehdä monenlaista, kuten kortteja, jouluisen minialbumin muistoille tai ruokaohjeille, tai tuunata valmiin esineen kuten pienen peilinkehyksen. Voit tulla myös kokeilemaan tekniikoita, oppimaan ja ihastumaan!Joulukortit mehiläisvahatekniikalla
(Yhden päivän kurssi, kolme eri ajankohtaa)

Espoo (Tapiola) 25.11.2017
Vantaa (Myyrmäki) 26.11.2017
Vantaa (Tikkurila) 2.12.2017

Tule oppimaan mielenkiintoinen tekniikka, jolla serveteistä ja silkkipapereista tehdään sulan mehiläisvahan avulla herkät, läpinäkyvän kerrokselliset kortit. Käytämme silitysrautaa mehiläisvahan sulattamiseen ja kuvien kerroksittain kiinnittämiseen. Tällä tekniikalla loihtii nopeasti kauniita kortteja ja lisäksi saa nauttia ihanan jouluisesta mehiläisvahan tuoksusta!

Lisätiedot löytyvät ilmoittautumislinkeistä ja päivittyvät tuotapikaa myös blogini Workshops-välilehdelle. Vastaan mieluusti kysymyksiin myös sähköpostitse, salla.porra (at) saunalahti.fi.

Kurssit soveltuvat niin uusille kuin kokeneemmillekin askartelijoille. Lämpimästi tervetuloa!

3 comments:

 1. Innostavia kursseja! Nyt vähän harmittaa etten asu pk-seudulla...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, alice k. Kiva kuulla, että kiinnostusta on muullakin suunnalla, ties vaikka miettisin joskus kurssipaikkaa teillekin päin!

   Delete
 2. Amazing work Salla, I fixed my blogpost if you want to hop to my page again, my apologies. I thought it was ready and didn't check it again. LOL

  https://vickyscrappingpassion.blogspot.com/2017/10/fall-and-halloween-design-team-blog-hop.html

  ReplyDelete