Friday, 11 January 2019

Tervetuloa kurssille: Kangas, sakset, paperi!

Hello! Today's post will be in Finnish, about my coming workshops.

Moi! Opetan taas tänä keväänä mixed media -askarteluja Vantaan aikuisopistossa. Kurssiohjelma on uudistunut ja ajattelin siksi tehdä pienen esittelypostauksen kustakin kurssista erikseen.

Kevätkauden ensimmäinen kurssi on nimeltään Kangas, sakset, paperi! Tämä kurssi on toista kertaa ohjelmassa ja se sopii sekä sekatekniikka-askartelun aloittajalle että pidempään harrastaneelle. Mixed median perusasioista mm. leimailu sekä sabluunoiden ja akryylimaalien käyttö tulevat viimeistään nyt tutuiksi, jos et ole tehnyt niitä aiemmin!

Kurssipaikka on Vantaan opistotalo Tikkurilassa, Lummetie 5, ja kurssi-illat ovat maanantaisin 21.1.−11.2.2019 klo 17−21.Kurssilla tutustumme eri tapoihin käyttää lankaa ja kangasta oman askartelutyylin lisämausteena. Kerroksellisuuden rakentamista ja yksityiskohtien lisäämistä voi tehdä oman mieltymyksen mukaan ompelukoneella, käsin kirjoen tai helposti ja nopeasti liimaamalla.

Alla muutama kuva kurssilaisten töistä!

Tässä syntyy minialbumi päällystämällä suodatinpusseja itse koristelluilla papereilla. Pussin ympäri siksakkaus ompelukoneella tekee saumasta kestävämmän ja aukko muodostaa kivan taskun, johon voi tallentaa lisää pieniä muistoja.Tällä kurssilaisella oli upea vanha puutarha-aiheinen kirja, johon hän päätti valmistaa taskuja vanhojen kukkapostikorttien kokoelmaansa varten.

Tässä on käsin kirjoen koristeltu tasku journaling tägille ja muita yksityiskohtia, tyylikkäästi vintage-kuvan kanssa yhteen sopien!P.S. Villin lännen tytön kuva on The Graphics Fairyn sivustolta, josta löytyy valtava valikoima ilmaiseksi käyttöön ladattavia vintage-kuvia!Seuraavan kurssikuvauksen julkaisen maanantaina 14.1. ja se kertoo kurssista Ystävänpäivän ja kevään kortit mehiläisvahatekniikalla. Sitä ennen voit tutustua kaikkien kurssien tietoihin myös täällä blogissa Workshops-välilehdellä! Lämpimästi tervetuloa kursseille!

No comments:

Post a comment